Harry’s House – Harry Styles album review

Album: Harry’s House
Artiest: Harry Styles
Releasedatum: 20 mei 2022
Label: Columbia Records

Als een van de meest gestreamde artiesten ter wereld, zit Harry Styles in de bloei van zijn carrière. Dat is voor een groot deel te danken aan dit album, dat op nummer 1 binnenkwam in de UK Albums Chart. Met misschien wel de grootste hit van heel 2022; As It Was.

Harry’s House review

Maar we zouden dit album tekort doen als we het alleen bij deze twee nummers hadden gehouden. Music For A Sushi Restaurant is een van de nummers die wij écht grijs draaien. De vibe is zo lekker uniek, wat je niet veel meer hoort tegenwoordig.

Daarnaast zitten er ook een aantal gevoelige nummers tussen, zoals Mathilda en Boyfriends. Ik moet wel zeggen dat de andere nummers best veel op elkaar lijken, wat kan vervelen. Maar in welke mood je ook zit, dit album kan je eigenlijk altijd wel opzetten.

Daarom komt deze albumreview uit op een steady 8.3/10.

Over Harry Styles

Harry Styles is een Britse singer-songwriter, die op jonge leeftijd doorbrak met de boyband One Direction. Na een aantal jaren succes met grote hits, ging One Direction uit elkaar. Hierop volgde een solocarrière, waarmee Harry is uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke artiesten van deze tijd.